Trång sugen fitta som vill ha saftig kuk

Trång sugen fitta som vill ha saftig kukTrång sugen fitta som vill ha saftig kuk, Mitt namn är Caroline, jag är 26 år och bor i södra Småland. Spenderar mina dagar med jobb och ensamma hemmakvällar i soffan framför datorn eller tv;n. vilket börjar bli rätt så långtråkigt.

Ingen lust att ragga på krogen för ett meningslöst ligg med en omedveten kuk som bara vet vad den vill! Därför tänkte jag ge det ett försök här och se om jag hittar en manlig kille som har en redig kuk som kan visa vad den går för! Tänkte ett glas vin eller varför inte ett par ÖL? men MÅTTA ska det vara annars kan jag lika gärna plocka första bästa på närmaste krog.

Tycker det är viktigt att du är social och har ett fint leende till mina dåliga vitsar, utöver det så jag jag inga speciella krav på vem du är eller hur gammal du är.

Vill bara känna mig omtyckt och accepterad för den jag är. Så länge du uppfyller detta så kommer det bli en vild natt!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

1 svar på ”Trång sugen fitta som vill ha saftig kuk”

Lämna en kommentar