Söker en knullkompis i Stockholm

Söker en knullkompisEmma heter jag och bor söder om Stockholm. Min vän föreslog att jag skulle lägga in en sex annons på denna sida så jag gjort slut med min kille och inte riktigt har tid för ett förhållande längre pga mycket pendling i jobbet.

Jag söker just nu en knullkompis som kan träffa mig med kort varsel och knulla mig på ett hotellrum eller hemma hos mig. Min knullkompis ska vara charmig och mysig samt ha lite humor vilket jag gillar hos killar. Jag ser helst att du inte har andra knullkompisar samtidigt då jag är lite rädd för könssjukdomar och dylikt. Tror du att du har det rätta för att bli min knullkompis? se då till att svara på sex annonsen som jag nu så duktigt skrivit så får vi bara hoppas att du snart ligger i min varma säng och myser med mig i vår mörkret. Du kanske vill ha lite mer info om mig antar jag hihi.

Jag är då en tjej på 21 år som läser juridik och tränar på fritiden. Fitness och lite annan träning får mig att må bra samt att jag orkar med mycket mer saker på dagarna då jag lever relativt stressigt. Jag är blond och har 75C som bröststorlek, jag är alltid rakad därnere och trivs med det. Älskar att bli slickad och knullad både vanligt och analt. Om du vill ha mer info eller kanske rent av träffa mig så tycker jag du ska snabba dig!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

8 svar på ”Söker en knullkompis i Stockholm”

 1. Test mig älskling. ”Acton speaks louder than words”. Blev extreme kåt på dina sköna fitta. Jag väntar på ditt svar.

  Svara
 2. Testa mig älskling. ”Acton speaks louder than words”. Blev extreme kåt på dina sköna fitta. Låt oss ordna nån sex dejt.

  Svara
 3. Ung man, bor i Stockholm. Är helt fri från sjukdomar. Röker inte, tar hand om mig själv och tränar på fritiden. Gillar att mysa och laga mat. Klarar av att knulla både länge och hårt, eller lugnt och mjukt om det föredras. Kan ta för mig och lyssna på vad du önskar.

  Kontakta så ligger vi snart och myser i din säng

  Svara

Lämna en kommentar