Söker dig som är bisexuell

Soker dig som ar biJag söker en man som är snygg, trevlig, ren och som är sexuellt utforskande, gillar det mesta förutom kiss, bajs och spya. Du är i ungefär 25-35 års åldern och bor i Stockholm. Är dominant eller switch.
Jag är undergiven, snart 29 och är en riktig pleaser. Är dock en brat som älskar uppmärksamhet.

Jag är sedan en kort tid tillbaka singel och inte redo att träffa någon exakt just NU. Men iom coronatiden och karantän så vill jag vara förberedd när detta lättar heheh. Jag är kräsen. Jag vill inte ha en töntig kk som tycker att man inte ska fråga hur läget är och tror att man blir kär på fem röda. Är inte intresserad av ett förhållande. Utan jag vill ha en kk som precis som jag är bisexuell, som vill leva ut sin sexualitet och träffa andra tillsammans. Att vi fungerar som kk, det är viktigast i sammanhanget.

INTE intresserad av hetero män som bara svarar utifrån att de vill sätta på mig med någon annan :)) jag söker en bisexuell kille av en anledning. Också viktigt att vi klickar utanför sängen. Du kan prata om mer än ett ämne.

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar