Kåt tjej söker kuk

En riktigt kåt jejTja! Jag heter Julia och bor vid utkanten av Stockholm, jag är en kåt som tjej söker kuk! Jag har blont långt hår och en fast och fin kropp som är redo för lite vilt samlag! Är det någon som är intresserad? föredrar en rak och hård kuk som är laddad med en smarrig och len satts! Kolla in min profil där jag har mer information och chatt ruta för vidare kontakt! Vill gärna att du beskriver kort om vem du är, kanske någon bild på din vilding till orm!

Bli medlem helt gratis och svara på annonsen!

4 svar på ”Kåt tjej söker kuk”

 1. Hej bbe.
  Kan du verkligen hantera min oreo Dick. Då väntar jag på svar. För det vill inte du missa alls. Det är värt.👅

  Svara
 2. Hej bbe.
  Kan du verkligen hantera min oreo Dick. Då väntar jag på svar. För det vill inte du missa alls. Det är värt.

  Svara
 3. Ung man, bor i Stockholm. Klarar av att knulla både länge och hårt, eller lugnt och mjukt om det föredras. Jag kan ta för mig och lyssna på vad du vill ha.

  Gillar promenader, mysa och laga mat.

  Kontakta så får du något smarrigt

  Svara
 4. Ung man, bor i Stockholm. Stabil, trevlig. Röker inte, och tränar ofta. Gillar att mysa och laga mat. Kan hålla på länge och hårt, eller lungt och mjukt om det föredras. Kan både ta för mig, och lyssna på vad du önskar. Förutsättningslöst sex, eller en mysig middag med en trevlig tjej är båda lika sköna.

  Svara

Lämna en kommentar