Gratisbordellen (Straight)

1

Sexiga och kåta tjejer och killar söker någon att träffa idag!

Jag är en hårfrisörska 35+ med egen salong ”någonstans i Stockholm”. Mina stamkunder är mest tjejer i min egen ålder och det är klart att samtalen ofta kommer att handla om karlar och sex. Och (som vanligt, höll jag på att säga), frågan om storleken.

Utan att säga något till tjejerna så beslöt jag mig för att pröva själv för att sedan kunna berätta om det var en så där himlastormande känsla att få i sig en riktigt stor bamse. Så jag tog och satte in en annons i en sextidning där jag bad snygga och ”extra stora” killar ta kontakt med mig, givetvis med skriftliga svar till tidningen. Jag fick över 300 svar!!! Av dessa valde jag ut cirka tjugo killar som verkade schyssta och som hade penisar över 23 centimeters längd och 18 runtom och började ta kontakt för att se om jag skulle kunna sätta mina planer i verket. Nämligen att öppna en ”gratisbordell” för mina tjejkompisar med killar med riktigt stora bamsar. En av killarna, en amerikan (jag vill inte säga om han var vit eller svart) hade en enorm sak, 26 cm lång och 22 runtom. Efter vad han påstod, i alla fall. Först pratade jag med killarna på telefon, det vill säga dom det gick att få kontakt med överhuvudtaget, vilket misslyckades med fem av dem. Inga telefonsvarare fick svar av mig! Efter cirka tre veckor hade jag pratat med allesammans som det gick att få tag i och av dom valde jag ut nio som jag tänkte träffa. Jag hade berättat om mina planer för killarna och de här nio var mer än villiga att få sätta på mina snygga väninnor om de skulle bli kallade. För jag hade bestämt att behålla kontakten med killarna för mig själv och välja ut en viss man för varje tillfälle.

Mina möten skedde på olika platser i södra Stockholm och när jag gått igenom listan så var det åtta killar kvar som både (bevisligen) hade en kuk värd namnet i detta sammanhang och var så attraktiva att jag var säker på att mina tjejer skulle tända vid första anblicken. Alla fick HIV-testa sig och skicka mig intyget Poste Restante. Två intyg dök aldrig upp och så var de bara sex. Mitt ”stall” var klart, nu återstod att lägga upp en plan. Ja, jag ska väl tillägga att jag valde ut den snyggaste för ett eget test. Och jag måste säga att upplevelsen faktiskt var så himlastormande som jag hört. Bara att veta att han hade en så stor bamse som jag redan sett men ännu inte fått smaka fick mig att ”läcka” hela dagen och det var med bultande hjärta som jag träffade honom på ett motell ”söder om Söder”. Det var första gången i mitt liv som jag fick orgasm utan att själv stimulera min klitoris och känslan att formligen borras upp av hans stora stake var obeskrivligt skön.
Under de följande tre månaderna fick mina väninnor uppleva himmelriket. Vi pratade inte om annat än hur underbart det var. En av tjejerna, vi kan kalla henne Eva, hade en lillasyster på 19 år, en redan yppig blondin, som hörde talas om våra äventyr. Hon tjatade på Eva om att få vara med i gänget och känna på en ”riktig stake” men Eva ville absolut inte höra talas om det. Men hur det var så lyckades Ann ändå övertala sin syster och jag blev ombedd att välja ut den kille som jag tyckte var bäst för den här unga tjejen. Ett villkor från Eva var att jag själv skulle vara med hela tiden och se till att killen tog det väldigt försiktigt. Jag funderade länge innan jag gjorde mitt val och när jag ringde Johan blev han mycket intresserad, särskilt när jag beskrev Anns former. Vi bestämde att det hela skulle ske hemma hos mig och bestämde tid en tisdagskväll, det här var i februari. Vi kom också överens om en del andra detaljer för att göra det hela så sexigt och spännande som möjligt.

Ann satt och tittade på teve. Hon hade klätt sig som Johan önskat, som en skolflicka i vit blus och blå klockad knäkort kjol, skor med halvhög klack. Jag såg att hon var ganska nervös och när jag frågade hur det kändes så stammade hon en aning och var ganska röd i ansiktet. Jag upprepade att jag valt en mycket sympatisk kille och att han skulle ta det väldigt lugnt och försiktigt. Som vi kommit överens om (för att hålla spänningen på topp) ringde Johan tio över sju och sa att han tyvärr var försenad men räknade med att komma omkring halv åtta. Klockan åtta ringde Johan på, hängde av sig ytterrocken och tog av sig skorna i hallen. Vi båda pratade några minuter medan Ann satt kvar i vardagsrummet och sedan gick vi in till henne. Ann reste sig ur fåtöljen när vi kom in i rummet och hon och Johan hälsade på varandra. Ann rodnade. Jag såg att Johan blev jättetänd på den vackra och yppiga blondinen. Vi satte oss i soffan och jag tog in en flaska vin och lite frukt. Humöret steg allteftersom innehållet i flaskan sjönk, jag märkte att Johan gärna ville sätta i gång så snart som möjligt. Bulan på hans byxor var svår att dölja.

-Nu, sa jag, tycker jag att Ann ska klä av sig, kom ska jag hjälpa dig!
Ann kom fram till mig där jag ställt mig mitt på golvet, hennes ögon lyste och kinderna flammade. Jag knäppte upp hennes blus och hon lät den falla till golvet, hyskan i behån kom loss och hennes fantastiska bröst, stora och tunga men ändå med uppåtputande långa rosa toppar var bland de vackraste jag sett. Till slut stod hon där helnaken i all sin fägring med den lilla blonda tussen under den lätt välvda magen.

Jag ledde henne fram till Johan i soffan och hon kröp upp i hans knä och satte sig grensle över honom. De kysstes och hans läppar sökte sig snart ner till hennes bröst. Plötsligt reser han sig och lyfter upp Ann. Jag går före och öppnar dörren till sovrummet och han lägger mjukt ner Ann på sängen. Hon tittar storögt på honom när han drar ner sina byxor och en stor tjock kuk sprätter fram ur kalsongerna. Jag känner hur jag blir blöt i trosorna när Johan går fram mot Ann som fascinerad sätter sig på sängkanten och försöker greppa om den stora staken. Han för den mot hennes mun och hon får med nöd och näppe in det stora ollonet mellan sina läppar, slickar den längs skaftet och håller den med tumme och två välmanikyrerade fingrar. Johan kan inte hålla sig längre, han tar henne om axlarna och ollonet lämnar hennes mun med ett litet smackande ljud. Ann lägger sig snabbt på rygg med de böjda benen lätt isär, det långa blonda håret ligger som en matta under hennes huvud, hennes mun är halvöppen, men precis som vi kommit överens om ska han börja bakifrån. Han hjälper henne att vända sig, hon svankar med rumpan, han tar henne om höfterna och hon vrider sig ut mot sängkanten. Jag ser hur Johan mjukt känner efter om hon är blöt, jag ser att hans fingrar glänser när han åter låter sin högra hand vila mot hennes höft, nu är hon hans och ingenting i hela världen kan få honom att avstå från att betäcka detta sto, hans stora kuk svajar lätt när han tar tag i den och för den mot hennes slidöppning. Han trycker mjukt in det stora ollonet och jag ser hur slidöppningen trängs isär. Han för ollonet sakta ut och in några gånger, det glänser av fittsaft, så skjuter han mjukt och försiktigt in några centimeter till medan Ann kastar huvudet bakåt och flämtar till.

Just här drar han ut den igen och vrider runt flickan så att hon hamnar på rygg ett stycke in på sängen. Hennes ben ligger vitt isär och jag ser att hennes klitoris redan blivit stor och djupröd, längst in har lite vitt klet redan hunnit bildas. Han stöder sig på knäna och Ann får själv fatta om hans penis och föra den mot slidöppningen. Den här gången är han mera bestämd och jag ser hur halva kuken redan försvunnit in och hur blygdläpparna trängts samman till bristningsgränsen på ömse sidor om hans kraftiga stake. Anns bröst trycks mot hans breda håriga bringa och hon kastar huvudet åt sidorna medan han trycker in den sista tredjedelen. Hennes skrik måste höras in till grannarna. Han stöder sig på ömse sidor om hennes midja och nu går staken in och ut i en jämn och metodisk rytm. Den är helt kletig och jag ser hur hans hårda pung då och då nuddar vid hennes blygd. Hon klänger sig fast vid honom som en apunge, hennes mun är öppen, hennes långa hår hänger rakt ner. Hennes andra orgasm kommer bara sekunder före hans och denna kokande, svettdrypande, stönande och flämtande slutminut är nog det mest upphetsande jag sett. De sjunker ifrån varandra och jag lämnar rummet för att låta dem hämta sig utan fler spanande blickar.
Efter en stund kommer Johan ut och tecknar åt mig med pekfingret över munnen. När han gått kikar jag in i sovrummet. Ann har redan somnat med ett lyckligt leende på sina läppar.