Bellas första dildo

1

Sexiga och kåta tjejer och killar söker någon att träffa idag!

Bella kände svetten komma i pannan och längs ryggen. Hon bläddrade bland sidorna och kollade storögt på utbudet som erbjöds. Det måste finnas en enorm mängd otillfredsställda kvinnor eller åtminstone en massa som hade det betydligt roligare än vad Bella hade det.

Egentligen hade hon kanske dragit ut på det här längre än nödvändigt, hon kände sig inte pryd eller så, men nu kändes det som om det inte fanns någon återvändo. Dildoarna fladdrade framför hennes ögon. Röda, rosa, blåa, lila, delfiner, kaniner, knottriga, räfflade, släta, guldiga, genomskinliga, vibratorer, vattentäta, anala, vaginala, nävar, pluggar, trådstyrda, små, stora, GIGANTISKA, sugkopp, pung eller ej! Variationerna var nästan ofattbara! Vilka andra uppfinningar visade sådan stor variation för att lösa samma uppgift? Bella skakade på huvudet och kollade vidare. Det fick ju inte vara alldeles för dyrt heller!

Till slut hade hon fått ner antalet dildos till tre stycken som verkade bra. Givetvis gick alla enormt stora eller på annat sätt extrema bort med en gång, men nu hade hon i alla fall tre. En genomskinligt blå i mjukt gummi. Vattentät och med inbyggd vibrator.
En rätt stor, i hennes ögon i alla fall, hudfärgad med sugpropp och utan vibrator, samt en slät guldfärgad i hårdplast med vibrator. Den sista var absolut billigast, men också kanske den minst attraktiva och kanske den bästa dildon?. Hon var varm nu och kände att hon fick knäppa upp två knappar i blusen så att det kom in lite luft mot hennes bröstkorg. Hennes andhämtning var snabb och en rodnad började infinna sig på kinderna och halsen. Hon hade även svårt att ignorera att det började bränna i hennes underliv. Nästan som en knut som bildades där.

Gulddildon valde hon bort snabbt. Då var det bara den hudfärgade och den blåa kvar. Bella var tjugosju och skämdes lite när hon hörde sina kompisar eller kollegor sitta och skämta om sina dildoupplevelser. Hon brukade skratta med, men visste ju inte riktigt vad de andra visste som hon inte gjorde, för hon hade ju aldrig ägt någon. Hon var ensamstående och de flesta tog för givet att hon var försedd med åtminstone en om inte två apparater för stimulans av hennes kvinnliga delar, men det hade aldrig fallit henne in, eftersom hon alltid hade löst den uppgiften på egen hand.

Hennes hand gled ner mellan benen. Hon hade bara trosor på sig, och blusen förstås. Hon kände hur det kallade från skötet! ”Smek mig!-Rör vid mig!”, men hon tog bort sin hand. Hon var tvungen att bestämma sig nu. Bella klickade en gång till på egenskaperna för den blåa och föll till slut för att den hade en vibrator inbyggd och att den säkert var lätt att underhålla, tack vare att den var vattentät. Ett klick och sedan vidare till kassan. Hon svettades ännu mer nu när hon skrev in sitt namn och adress. Vem skulle sitta och läsa det och dra slutsatsen att det bodde en slampa där?
Nej, förresten! Det var nog bara någon som satt och gjorde detta på rutin och inte brydde sig om annat än att pengarna trillade in. Men ändå! Tänk om det kom ut? Fast då skulle de väl inte bli så gamla i branschen?
Bellas hand darrade när hon bekräftade och hon nu snart var ägare till en tjugo centimeter, genomskinligt blå dildo med inbyggd vibrator.

Nu reste hon sig och kände det som om någon kunde se henne, där hon gick fram och tillbaka. Äh, vilket nonsens! Som om för att bevisa det, knäppte hon upp blusen helt och tog den av sig. Inget hon skulle gjort om någon såg henne så klart. Hennes fitta brann nu och hon var alldeles knallröd om kinderna.
Flämtande drog hon ner trosorna och stod i rummet helt naken och slog ut med armarna. Hon kände en viss stolthet över att ha vågat göra det hon gjort. Nu skulle hon också kunna skratta åt dildoanektoder tillsammans med de andra.
A
Fittan gjorde sig återigen påmind och hon gick ner på knä på det gamla trägolvet och sedan på alla fyra. Hon böjde armarna tills hennes bruna hår och hennes stenhårde bröstvårtor vidrörde det gamla plankgolvet. Hon visste inte riktigt varför det funkade för henne, men hon blev så jävla kåt, när hon drog brösten på det gamla golvet och kände skarvarna mot hennes styva knoppar.
Hon upprepade detta tills hon kände hur det nästan började rinna från hennes slida, innan hon lade sig ner med ansiktet mot golvet, kände de stora brösten plattas ut och hur kallt det kändes trots den varma temperaturen. Sedan lät hon sin högra hand glida längs magen, genom det burriga bruna håret, för att sedan omsluta hennes underliv.

Vätan var tydlig och håret längs springan redan klibbigt. Snabbt fick fingrarna delat på de yttre blygdläpparna och hon kände hur varmt det blev med en gång och hur hennes långfinger sakta gled runt slidmynningen. Bella var inte den som brukade penetrera sig med fingrarna för njutningens skull, utan brukade oftast endast smeka de yttre partierna, men hon ville gärna att fingrarna skulle glida så mjukt och friktionsfritt som möjligt, så hon lät långfingret glida in i hennes mjuka, varma hål och bli alldeles vått.
Sedan drog hon det ut från slidan, mellan läpparna och ner till den svulla klitorisen som nästan bultade av förväntan. Idag var hon extra kåt! Det måste bero på det hon nyss gjort, det förbjudna, det busiga!

Det tog inte Bella lång tid att jobba fram sin njutning så att hon låg på orgasmens gräns. Hon smekte sig just precis så mycket att hon kunde njuta, men inte komma. Inte förrän hon var beredd rent mentalt och kände att hon var tvungen att ha sin extas, bet hon ihop och smekte sig extra snabbt, tills hennes kön började dra ihop sig i de välbekanta och underbara muskelkramperna som signalerade hennes intensiva orgasm.
Hon knep ihop med benen, samtidigt som långfingret gnuggade klittan allt långsammare, efterhand som orgasmen klingade ut och hon till slut låg utmattad på magen med brösten vällande ut en bit på sidorna om henne.

Bella återfick andan efter en stund och kände hur luften kylde hennes våta underliv och könshår, varpå hon reste sig tungt och gick och ställde sig i duschen.
Hon var nöjd och efter att ha suttit en timme eller två med lite bra tidningar och några koppar te, så var hon rätt normal igen och hade lagt det mesta av tankarna på dildoköpet på hyllan.

Det här var på en tisdag. På torsdagen fick hon en lapp i sin brevlåda om att hon hade ett paket att hämta. Genast slog skammen och lusten mot henne. Hon hade fan redan glömt det hela. Hon kollade flera gånger att internetföretagets namn inte stod på lappen, eller att det på något annat sätt framgick vad det var hon hade beställt. Inget!
Bella drog sig ändå för att hämta det, men tog till sist mot till sig och gick bort till Konsumbutiken, dit hennes paket alltid kom. Tänk om hon ändå hade kunnat få hämta det på något annat ställe! Personalen där skulle kanske kunna se något och ha något snaskigt att parata om så fort hon kom in i framtiden?
Kanske det stod något på paketet som avslöjade henne? Kanske paketet var sönder och ett blått genomskinligt ollon stack ut? Kanske det kom i ett vadderat kuvert som tydligt avslöjade konturerna av dildon?
Hon mådde dåligt och ångrade att hon beställt den där jävla gummikuken nu! Men hon fick väl hämta den, så att de inte började nosa på paketet och undra varför ingen hämtade det.

I butiken stod hon och försökte se oskyldig ut, med blossande kinder och flackande blick. Hon stackade sig när hon sade att hon hade ett paket och hämta och tappade så klart sin legitimation tack vare sina fumliga fingrar.
Hennes fruktan visade sig vara obesvarad. Paketet var helt diskret och inget antydde att det innehöll en sexleksak som var avsedd att föras in i en våt och kåt fitta. Däremot gjorde Bellas nervösa intryck att expediten utan tvekan gissade vad det hela rörde sig om och hon log åt Bellas nervösa, stammande när hon grep åt sig paketet och skyndade ut därifrån.

Hon gick rast raka vägen hem och lade paketet som om det vore en bomb på diskbänken. Återigen synade hon det, men det var helt diskret med endast hennes namn och en Box-adress som avsändare. Skönt!
Nu kände hon pressen släppa och att hon hade rott det hela i hamn. Undan för undan så kände hon istället upphetsningen växa och när hon skulle öppna paketet började hon med att pilla försiktigt på tejpen, men slet sedan istället upp paketet.
En kartonglåda med rosa frigolitpuffar. Dold bland det stötskyddande materialet låg så hennes nya leksak i en plastförpackning. Just då kom hon att tänka på att hon inte hade några batterier hemma, kanske hon skulle behöva ta de som satt i TVn´s fjärrkontroll? Men när hon fick upp kartongen syntes det klart och tydligt att det satt två stycken AA-batterier inbakat i plasten, allt redo att användas.

Bella tog upp förpackningen och kände tyngden som var större än hon väntat sig. Plasten gick inte att få upp utan att använda sig av sax. Hon tog kökssaxen och klippte försiktigt längs kanterna, tills hon kunde öppna förpackningen så att hon nu fick tillgång till den mjuka gummileksaken.
Den var verkligen mjuk! Hon kände med fingrarna och den var gjuten med ådror och ett naturtroget ollon, om man nu inte tittade på färgen så klart. Upphetsningen i hennes nedre regioner gjorde sig nu påmind och hon kände sig riktigt sugen på att använda den, men precis som om det hade varit en ny pojkvän, ville hon att det skulle vara lite speciellt.
Hon skruvade av det bakre locket och lade försiktigt ner de två batterierna och var nu spänd på hur mycket en sådan här dildo kunde vibrera egentligen. Just som hon vred på den, ringde hennes telefon som låg bredvid henne och hon höll nästan på att tappa dildon av ren chock.

Hon fumlade med både dildo och telefon och svarade.
-Hallå, det är Bella!……….Heeej mamma!……Nä, inget särskilt!……….Nä, inget!…….Låter jag konstig?…….Nä, det är inget säger jag ju!………Du mamma, jag får ringa dig sedan, okej?………….Nej, jag lovar, det är inget, jag svär!………Jo, jag mår bra, okej? Hejdå!

Bella höll luren mot hakan. Hur skulle hon förklara det här för mamma? Skit samma! Hon kunde inte prata nu, det fick bli ett senare problem! Tillbaka till den blåa kuken i hennes hand, efter att ha stängt telefonen ordentligt. Återigen kände hon forskande på den och vred på den så att dildon började vibrera kraftigt i hennes hand, vilket fick Bella att fnittra till. Det kunde nog bli kul, det här! Men hon ville gärna dra ut på det nu när hon kommit så här långt. Så trots hennes pulserande underliv, så klädde hon av sig och gick in i duschen. För att få ut det mesta av njutningen hon hade framför sig, ansåg hon att hon nog kunde unna sig att ta bort håret, så att inget skulle vara i vägen.

Hon tog och satte duschen rakt på muffen och när den var våt nog, så löddrade hon noga in håret mellan benen, innan hon tog sin rakhyvel. Bladet var relativt nytt och när hon började raka sig vid utkanten av den ludna triangeln, kände hon hur bladen effektivt avlägsnade hennes hårstrån. Även om hon fick stanna upp med jämna mellanrum för att ta bort dem från bladen.
Snart hade hon rakat av allt håret på framsidan och venusberget var nu alldeles naket. Bella böjde sig fram och särade på benen för att komma åt att raka runt själva fittan. Med fingrarna drog hon i sina yttre blygdläppar för att komma åt och skapa bra möjligheter för att kunna få bort det mesta av fitthåret. När hon var nöjd, drog hon med handen längs hela underlivet och kände noga efter om hon hade missat någonstans, men det kändes helt naket och kåtheten var nu ännu större än innan!

Hon torkade av sig och gick in till sovrummet, där hon lagt dildon på en liten hopvikt handduk. Hon visste inte riktigt om hon skulle haft något glidmedel, men för säkerhets skulle så hade hon tagit fram en liten flaska med hudvänlig lotion, som nog skulle kunna fungera.
Hennes fitta kändes nu som om det brann inuti den och hon var rätt säker på att inget konstgjort glid skulle behövas. Bella kände hur hjärtat slog snabbt och kraftigt. Hon satte sig ner, tog upp dildon.
Hon lät sig falla bakåt och kunde se för sitt inre hur hennes bröst gungade och sedan stillade sig på bröstkorgen. Vårtorna var stenhårda och vårtgårdarna så hopskrynklade, så att de nästan försvann.
När hon lyfte upp benen och särade på dem, kände hon sig syndigare än någonsin. Hennes fitta öppnade sig, de yttre blygdläpparna gled isär och blottlade de inre, tunnare, känsligare blombladen.

Hon lyfte dildon framför ansiktet. Vred på den och hörde det dämpade burrandet, samtidigt som hon kände det i handen. Med ollonet vidrörde hon sin högra bröstvårta och blundade när vibrationerna fortplantade sig rakt upp i hennes hjärna med ett stön, som bekräftelse på det som skedde. Dildon morrade lågmält och det var med pirrande mage och fitta som hon sakta lade den blåa staven mellan benen, rakt över den rakade springan. Bella flämtade till när vibrationerna fortplantade sig mot hennes klitta och snart drog hon staven längs springan och märkte hur hon fick gåshud över hela kroppen. Hennes slida producerade nu rikligt med vätska och det märkes när dildon plötsligt gled helt friktionsfritt mellan de hala blygdläpparna. Bella flämtade upphetsat nu!

Det kändes helt annorlunda än att smeka sig själv och hon drog ner lite på effekten för att det inte skulle bli för mycket. Sedan kände hon sig nyfiken på hur den skulle kännas inuti henne. Den var ju inte formad som en kuk för ingenting, även om hon oftast föredrog yttre stimulation som sagt. Hon lyfte dildon, ändrade vinkeln och satte ollonet mot sitt väntande hål. Hon rös till och tryckte den sedan centimeter för centimeter in i fittan. Hon tog det i etapper. In några centimeter, ut någon, sedan in ytterligare en bit, tills hon slutligen hade hela den härliga gummileksaken inkörd inuti sig.

Vibrationerna kändes inte lika mycket på det här viset, men kom inifrån henne, vilket var spännande. Hon drog upp hastigheten till fullt och kände hur det kom lustkänslor kring hela det yttre partiet av hennes fitta, där läpparna slöt om dildon och hur klittan också fick sin beskärda del. Bella provade sedan att knulla sig med dildon, in och ut, in och ut. Hon kände räfflingen från ådrorna, men fick inte riktigt samma njutning som när vibratorn, som var belägen längst ner på dildon, låg närmast hennes slidmynning och klitta.
Med vänsterhanden höll hon hårt den inuti sig, för att den inte skulle glida ur henne, medan hon med högerhanden började smeka sin klitta på det gamla vanliga viset.
Hennes stora bröst klämdes ihop till två körsbärsförsedda mjuka klot mellan armarna när hon sträckte sig ner mellan benen. Hennes långfinger var redan vått och halt, så det gled lätt runt klittan och smekte den, medan hon särade än mer på benen och lät sig fyllas och tillfredsställas.

Stönande höll hon på så ett bra tag, för att någon enstaka gång låta gummikuken glida helt ut ur henne och sedan försvinna in i det våta, hungrande hålet. Hennes finger rörde sig outtröttligt och den styva klittan sände henne de skönaste känslor.
När hon lade märke till sitt eget höga stönande och hennes fötter okontrollerat började rycka, visste hon att det var dags. Dildon kunde inte komma längre in i henne och hennes fingrar kunde inte smeka henne hårdare eller snabbare. Orgasmen kom som ett expresståg och hon slutade smeka sig när den väl börjat ta hennes kropp i besittning och höll nu med båda händerna hennes nya vän inuti den ryckande, pulserande fittan, som grep och klämde om gummikuken hon investerat i. Emellanåt blixtrade framför ögonen och lustkänslorna från fittan var oslagbara!

Bella grimaserade och svettades ymnigt när de böljande kramperna började avta. Vilken jävla orgasm! Hon hade inte riktigt väntat sig att hon skulle gilla det riktigt så mycket, men det stod klart för henne att de bara hade börjat en lång tids experimenterande, där hon ställde kraven och tog saken i egna hände så att säga.
När hon kände den sista spasmen ebba ut, slappna de hon av i armar och ben. Benen föll ner åt sidorna och hon släppte dildon som strax gled ur henne och lade sig mellan hennes svettiga lår.
Hon smekte sina bröst lite disträ, som om hon inte ville att de skulle känna sig utanför, samtidigt som hon blundade och tog in det hon nyss varit med om. Fantastiskt!

Inte bara det att hon kommit som en gudinna, utan nu kunde hon också prata världsvant om löskukars bruk och användning med sina väninnor. Men skulle hon inte döpa sin nye vän till något? Brukade man inte det?
”Bamse” funkade inte, så stor var den inte. Inte ”Smurfen” heller, hennes barndomsminnen av smurfarna var alltför oskyldiga.
Nä, nu kom hon på det! ”Jake”, fick det bli. Hette han inte det? Den där blåa Avatarkillen?
-Hej, Jake! Var det skönt för dig med? Vad sägs om en träff i kväll, med? stönade hon leende och gled ner med händerna till skötet.