Erotiknoveller

1

Sexiga och kåta tjejer och killar söker någon att träffa idag!

Om du letar efter en kort erotiknovell, eller en längre och mer utförlig – leta inte längre. Här hittar du erotiska noveller för alla smaker. Sidan uppdateras med nya berättelser regelbundet, så kom gärna tillbaka för nya, uppdaterade berättelser. Här hittar du många spännande och kittlande berättelser som är skrivna av kvinnor som vill dela med sig av sina sexuella äventyr, och män som vill dela med sig av sina mest privata fantasier. Om du letar efter bra erotiknoveller med olika teman så har du kommit rätt. Vill du själv bidra med din berättelse? Hör gärna av dig till via e-mail.

Vad är erotiknoveller för någonting?

Läser ErotiknovellerErotiknoveller är ett annat ord för sexnoveller, eller erotiska fantasier i textform. Tror du att det då bara handlar om sex? Tja, du har delvis rätt. Sex och erotik är en stor och viktig del av de erotiska novellerna, själva grunden för berättelsen. Men det handlar även om att få inspiration, att stilla sin nyfikenhet och kanske fly vardagen en liten stund. Kanske har du hittat hit för att du helt enkelt är kåt och sugen; då har du absolut kommit rätt. Men vi hoppas även att du ska bli positivt överraskad, och se att en erotiknovell kan ge mycket mer än bara tillfällig njutning (även om det inte är helt fel det heller!). 


Erotiknoveller handlar om erotiska och sexuella upplevelser, fantasier och drömmar. Här finns erotiska berättelser, noveller och fiktion med sex och erotik som tema. Det kan vara rena fantasier, där författaren kan leva ut sina innersta och ibland mest hemliga sexuella fantasier. En erotiknovell kan vara romantisk, fylla ett behov, vara lite tabubelagt eller möta en efterfrågan om en viss inriktning på texten.

En erotiknovell kan även vara tagen ur det verkliga livet, och vara en självupplevd berättelse. I berättelserna som du läser kan du uppleva dina allra innersta fantasier och drömmar i textform. Här finns erotik som passar för både män och kvinnor i alla åldrar. En bra skriven erotisk novell; det finns inte mycket som slår det. En erotiknovell är ett perfekt sätt att få utlopp för sina sexuella funderingar och fantasier. Du har även möjlighet att utveckla dina sexuella fantasier, och kanske upptäcka sidor hos dig själv som du inte visste att du hade.

Vad gör en erotiknovell bra?

Vem uppskattar inte en bra erotiknovell, som kan ge inblick i andras sexliv och samtidigt hjälpa till att lyfta ditt eget? Men vad är det som gör en erotiknovell bra?

Erotiken är förstås central. Bra skriven med så få klyschor som möjlig. Gärna så generöst beskriven som möjligt; du vill kunna känna det som om du är med där i rummet. Den ska fylla ett behov och en längtan hos dig. Det får gärna vara en röd tråd i berättelsen; känslan ska byggas upp under berättelsens gång. Texten ska helst vara lättläst och ge dig njutning under hela tiden som du läser. Självklart ska texten även kunna göra dig upphetsad! En bra erotiknovell ger dig njutning, men är även en berättelse som du kanske återkommer till även framöver – i fantasin eller i textform.

Vem läser erotiknoveller?

Det finns inga begränsningar när det kommer till vem som läser erotiknoveller; erotiknoveller är för alla människor, i alla åldrar och av alla kön. Vem som helst kan läsa erotiknoveller. Om du uppskattar erotiska berättelser i textform, så har du hamnat rätt.

En del människor tycker om bilder, filmer eller andra mer visuella grepp; men den del tycker mer om text och att få läsa en berättelse, för att själv kunna få skapa sig en bild. Erotiknoveller kan ge inspiration och nya idéer till ditt eget sexliv, så på det sättet kan de bidra till en lustfylld upplevelse även i längden. Kanske är det så att kvinnor rent generellt uppskattar erotiknoveller i textform? Men även män kan njuta av det, en mer långsam njutning där du får skapa dina egna bilder av händelseförloppet.